**** 4 STERREN VERGUNDE VAKANTIEWONING DOOR DE 'DIENST VOOR TOERISME' ****
Franšais   Deutsch

Welkom in onze villa te huur in De Haan, het mooiste dorp van de Belgische kust.

U zoekt een appartement te huur, een huis te huur of wil een andere accommodatie huren of logies aan de Belgische kust op een ideale ligging? Zoek niet langer en kies voor een riante villa met alle comfort in De Haan op nog geen kilometer wandelen van de zee, het strand en de duinen!!

Onze villa is het ideale vakantiehuis om er met de hele familie en / of vrienden een vakantie door te brengen aan zee. De villa die u kunt huren is gelegen op een boogscheut van het pittoreske centrum van De Haan, ongetwijfeld een van de meest authentieke badsteden aan onze kust.Onze accommodatie biedt voldoende ruimte tot 16 personen en in alle privacy. De villa ligt in een rustige buurt, omgeven door groen, en toch dichtbij de kust. Geen problemen met parking, geen onaangename burengeluiden, volkomen stilte om puur en zorgeloos te genieten van uw uitstapje naar de zee.

't is een zalig gevoel te vertoeven in onze villa en in De Haan! Een huis huren aan zee heeft meer voordelen dan u denkt!! Bezoek onze fotogalerij en overtuig uzelf. Onze huurtarieven zullen u ongetwijfeld aangenaam verrassen.

Contacteer ons.

foto vakantiehuis te huur in De Haan. Een vakantiewoning om van te genieten. Villa te huur per weekend of midweek.VILLA DOMINIQUE