***** 5 STERREN VERGUNDE VAKANTIEWONING DOOR DE 'DIENST VOOR TOERISME' *****
Français   Deutsch

Welkom in De Haan, het mooiste dorp van de Belgische kust en in onze


Een huis huren of appartement te huur aan zee zoeken? Of wilt u een andere accommodaties of logies huren aan de Belgische kust op een ideale ligging? Zoek niet langer : Onze riante villa Michelle heeft behalve een indoor zwembad, fitness en sauna ook alle comfort en dit op nog geen kilometer wandelen van de zee, het strand en de duinen in De Haan!!

Villa Michelle is het ideale vakantiehuis om er uw vakantie door te brengen met familie of vrienden. Bovendien ligt Villa Michelle slechts op een boogscheut van het pittoreske centrum van De Haan, een van de meest authentieke badsteden aan de Belgische kust.
Villa Michelle biedt accommodatie en ruimte voor 2 tot 20 personen en dit in alle privacy. Villa Michelle is puur en zorgeloos genieten van rust en ontspanning tijdens uw uitstapje aan zee.

Villa Michelle in De Haan! Een villa huren aan zee heeft meer voordelen dan u denkt!! Bezoek onze fotogalerij en overtuig uzelf. Onze huurtarieven zullen u bovendien aangenaam verrassen. En wat meer is: u huurt rechtstreeks van de eigenaar.

Contacteer ons.
foto villa te huur in De Haan. Een villa om van te genieten. Villa te huur per weekend of midweek.VILLA MICHELLE


midweek paasvakantie
€ 1420
08/04-11/04

midweek 1 mei
€ 1420
29/04-03/05/19